Αποφράξεις

apofrakseis_05Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε σιφώνια, νεροχύτες, νιπτήρες, μπανιέρες, τουαλέτες και αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε βλάβη του αποχετευτικού σας δικτύου. Επιπρόσθετα αναλαμβάνουμε την μηνιαία συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου πολυκατοικιών και επιχειρήσεων με πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα . Σας προτείνουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία καθώς είναι ο μόνος τρόπος πρόληψης για προβλήματα που μπορούν να προκύψουν και να προκαλέσουν πολυδάπανες καταστροφές.

 

Φροντίστε προληπτικά για τον καθαρισμό του αποχετευτικού δικτύου του κτιρίου σας. Μέσα σε μόλις 30 λεπτά από την κλήση σας, το εξειδικευμένο συνεργείο της General Service βρίσκεται στο χώρο σας και επιτυγχάνει με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας τον πλήρη καθαρισμό του δικτύου σας, χωρίς κανένα κίνδυνο για φθορά στους αγωγούς και τις εγκαταστάσεις του κτιρίου.

 

Αντλήσεις Υδάτων

Ανεξαρτήτως όγκου και κυβικών με τα πλέον σύγχρονα οχήματα μεταφοράς λυμάτων και αναρρόφησης και με την μέγιστη ταχύτητα και ασφάλεια. Δυνατότητα άντλησης έως και 3.000 κυβικά μέτρα ανά ώρα!

apofrakseis_01 apofrakseis_02